Back to Top

Modalitati de livrare si taxe de transport

Termeni si conditii de livrare comenzi :
Produsele comandate se livreaza in toata tara/strainatate, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese, odata cu efectuarea comenzii.
Pentru comenzile plasate in intervalul luni - joi pana in ora 15:00, sunt livrate in termen de max 48 de ore. Comenzile plasate vinerea, sambata si duminica, se vor livra cel mai tarziu miercuri. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate prin telefon sau e-mail de catre operatorul nostru.
Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Conditiile de livrare pot diferi in functie de stocuri ( termenele de livrare ), de valoarea comenzii, de locatia ( destinatia ) si greutatea coletului.

Garantia produselor :
Toate produsele comercializate de catre www.electrice.com , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin de la producator sau surse autorizate de acesta.

Pret :
Preturile produselor sunt exprimate in LEI, si au TVA inclusa.
Preturile sunt actualizate zilnic si nu afecteaza pretul produselor deja comandate.
Promotiile in derulare sunt pentru perioade limitate de timp sau in limita stocurilor disponibile si nu se cumuleaza cu o alta reducere.
Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente, percepute de firma de curierat.

Curier contractat pentru expeditie: NEMO EXPRES

Calculator tarife de expeditie

Lista locatiilor de prezenta Nemo (nu se taxeaza kilometri suplimentari)

RECOMANDARE: daca destinatia comenzii nu se afla pe lista localitatilor carora nu li se aplica tariful pentru kilometri exteriori, puteti solicita in cadrul rubricii "comentarii" sa ridicati coletul de la cea mai apropiata locatie Nemo Expres
Continua